Bosch Car Service Ducar
Bosch Car Service Ducar

Bosch Car Service Ducar is een universeel autobedrijf en wij staan voor kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties, schadeherstel en APK keuring van je auto. Dit geldt ook voor leaserijders, wij onderhouden en repareren auto's van vrijwel alle leasemaatschappijen. Wij doen alles voor je auto!

Diversiteit in werkzaamheden en uitgebreide kennis
Doordat onze monteurs dagelijks met vele verschillende merken en modellen auto's van alle leeftijden werken, is niets standaardprocedure. Technische trainingen van Bosch brengen het voordeel dat al onze monteurs veel kennis hebben van verschillende technologieën. Door de uitgebreide kennis en diversiteit in werkzaamheden blijven zij scherp en ruimdenkend. Dankzij trainingen van Bosch en de geavanceerde diagnoseapparatuur en -software traceren wij alle problemen die zich voordoen bij jouw auto.

Ondersteuning van Bosch Car Service

Bosch Car Service DUCAR deels mee in de kennis en ervaring van Bosch. Bosch verzorgt technische trainingen voor onze monteurs en ontwikkelt diagnoseapparatuur en software voor ons autobedrijf. Hiernaast gebruikt ons autobedrijf de hoogwaardige onderdelen van Bosch. Kunnen wij het defect aan jouw auto toch niet gemakkelijk vinden? Dan staat er een technische Bosch-expert klaar om ons te helpen jouw auto weer in orde te maken.

Dankzij de ondersteuning van een grote organisatie als Bosch, kunnen wij je, zelfs als er iets mis gaat, verzekeren van een goede en betrouwbare dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.boschcarservice.nl

Originele kwaliteitsonderdelen

Bij Bosch Car Service DUCAR monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat je de fabrieksgarantie behoudt. Laat jouw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service DUCAR onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op je auto kost je helemaal niets. 'Maak een afspraak via onze online planner!'


Wist je dat Bosch het grootst is in de automobielindustrie? Voor deze industrie produceert Bosch hoogwaardige auto-onderdelen, waaronder remsystemen, ruitenwissers en motoronderdelen. Dezelfde Bosch zit achter het concept Bosch Car Service.

Behoud van fabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service DUCAR behoudt je bij onderhoud en reparatie je volledige fabrieksgarantie, ongeacht waar je de auto kocht. Je kunt dus ook bij ons terecht met je nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om je fabrieksgarantie te behouden. Passend vervangend vervoerWij bieden je altijd passend vervangend vervoer aan, terwijl wij jouw auto onderhouden en/of repareren. Dit kan een huurauto tegen gereduceerd tarief zijn of bijvoorbeeld een leenfiets.BOVAG-gecertificeerdHet BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Ons autobedrijf is BOVAG lid en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons bedrijf professionele ondersteuning. Lees meer of plan gelijk je afspraak op onze Bosch Car Service Ducar website!

Lees meer
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata