Bosch Car Service Ducar
Bosch Car Service Ducar

Ducar | Bosch Car Service Ducar

Ben je op zoek naar een nieuwe, gebruikte benzine, diesel of elektrische auto? Dan ben je bij Ducar aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod in onze showroom, zowel nieuw als gebruikt. Staat je droomauto er niet tussen? Kom even langs en dan gaan we samen op zoek.
Alle occasions worden gecheckt door onze monteurs en bij auto's vanaf €4.500,- bieden we altijd minimaal 3 maanden Bovag garantie. We kunnen je ook helpen met het regelen van de financiëring/lease en pech-hulp.

Bosch Car Service Ducar

Bosch Car Service Ducar is een universeel autobedrijf en wij staan voor kwaliteit. Zorgeloos rijden begint bij goed onderhouden van je auto. Daarom is het goed om je auto jaarlijks te laten controleren door onze monteurs. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties, schadeherstel en APK keuring van je auto.

Dit geldt ook voor leaserijders, wij onderhouden en repareren auto's van vrijwel alle leasemaatschappijen.

Ecar by Ducar

Ecar by Ducar is een nieuw initiatief van Ducar dat staat voor budgetvriendelijke elektrische auto's zonder verborgen kosten. We geven rijklaar prijzen en onze nieuwe elektrische auto's worden geleverd met volledige fabrieksgarantie. Wij bespreken de beschikbare subsidieregelingen helder en duidelijk. Zo kun je betaalbaar zorgeloos en uitstootvrij rijden. 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata